«Executorii judecătorești trebuie pedepsiți», Carpov - ITV
Воскресенье, 20 Январь 2019

«Executorii judecătorești trebuie pedepsiți», Carpov

Опубликовано в Ştiri
Оцените материал
(0 голосов)

Președintele Grupului Parlamentar Popular European, Eugen Carpov, a adresat o scrisoare oficială Ministerului Justiției al Republicii Moldova în care solicită să fie sancționați conform legii executorii judecătorești care, în mod abuziv, percep taxe exagerate de la cetățeni.

În solicitarea expediată se menționează că tot mai mulți oameni se plâng de faptul că executorii judecătorești, folosindu-se de necunoașterea legislației de către cetățeni, percep taxe exagerate, cu mult peste prevederile legale. Conform deputatului, este necesar de stopat aceste practici ilegale. El a promis că va interveni cu modificări la legislația în vigoare, pentru a nu admite pe viitor astfel de cazuri. 

«Acest fenomen trebuie oprit, iar executorii care deliberat își depășesc atribuțiile de serviciu trebuie trași la răspundere. Împreună cu echipa Grupului Parlamentar Popular European vom monitoriza îndeaproape situația, vom depune eforturi și vom interveni legal pentru a stopa abuzurile nejustificate ale executorilor judecătorești», a subliniat Eugen Carpov.

 

e-max.it: your social media marketing partner
Прочитано 155 раз
Рейтинг@Mail.ru LiveRSS: Каталог русскоязычных RSS-каналов