Un nou candidat pentru parlamentare - ITV
Четверг, 06 мая 2021

Un nou candidat pentru parlamentare

Опубликовано в Ştiri
Оцените материал
(0 голосов)

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și-a prezentat oficial, candidatul pentru circumscripția electorală nr. 23 (Chișinău, sectorul Botanica) la alegerile parlamentare din 24 februarie anul viitor. Este vorba despre actualul deputat Oleg Lipskii, a anunțat președinta PSRM, Zinaida Greceanîi.

«De noi toți, dar și de fiecare în parte, depinde dacă va exista în continuare pe hartă RM. Pe 24 februarie 2019 vor fi alegeri, eu cred că e ultima luptă prin care trebuie să dăm jos această guvernare. Oleg Lipskii este unul dintre primii care au stat la baza formării PSRM, este un coleg adevărat, un luptător, a vorbit cu oamenii, a vorbit despre toate problemele. Nu se teme să spună adevărul în față, nu se teme să se contreze cu oponenții noștri», a spus Greceanâi. 

La rândul său, Oleg Lipskii a mulțumit pentru încrederea acordată.

«Eu mă ocup mai mult de problemele transportului. Eu înțeleg, știu toate problemele din acest sector, am mers în toate curțile, grădinițele, drumurile. Știm problemele, știm cum să le rezolvăm», a punctat Lipskii.

Până în prezent, PSRM și-a anunțat deja 15 candidați pentru mai multe circumscripții electorale, pentru alegerile din 24 februarie anul viitor.

Alegerile vor avea loc în baza sistemului electoral mixt. Astfel, 51 de deputați vor fi aleși pe 51 de circumscripții uninominale deschise pe teritoriul Republicii Moldova și peste hotare, în timp ce 50 de candidați vor ajunge în Parlament pe liste de partid.  

 

e-max.it: your social media marketing partner
Прочитано 591 раз
Другие материалы в этой категории: « Patru persoane, decedate în deflagrație Trebuie evitați factorii iritanţi »