Socialiștii sunt contra - ITV
Воскресенье, 24 января 2021

Socialiștii sunt contra

Опубликовано в Ştiri
Оцените материал
(0 голосов)

PSRM consideră că introducerea unui amendament ideologic în Constituție contravine principiilor fundamentale precum dreptul la alegere și va înrăutăți și mai mult situația din țară, în condițiile în care societatea este și așa dezbinată, iar situația devine mai precară cu trecerea fiecărui an, în ultimii nouă ani.

Potrivit unui comunicat de presă al PSRM:

«Constituția este legea supremă, care trebuie să reflecte interesele întregului popor și nu a unui partid aparte sau a unor politicieni. Echilibrul delicat de astăzi se păstrează în societate datorită înțelepciunii poporului moldovenesc, în pofida politicii eronate și unilaterale a integratorilor europeni, astfel încercînd să-și mascheze incompetența din domeniul politic, social-economic, prin utilizarea excesivă a lozincilor geopolitice», se arată în comunicat.

Partidul Socialiștilor susține pe deplin și împărtășește poziția președintelui cu privire la necesitatea promovării unei politici externe echilibrate a statului, și adoptarea unor astfel de decizii numai prin alegeri sau referendum.

Socialiștii se opun în mod categoric adoptării amendamentelor ideologice în Constituție, în parlament, și nu vor vota pentru acestea. În special pentru că asemenea subiecte se discută fără a fi coordonate cu poporul, și practic în ajunul alegerilor parlamentare, după care mulți dintre reprezentanții majorității parlamentare vor trece în arhiva politică.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner
Прочитано 510 раз
Другие материалы в этой категории: « Comisie a PE, îngrijorată de Moldova Suport de la stat pentru 250 de tineri »